Fortuna Vrouwen blijft winnen

Fortuna Vrouwen overtuigend langs V.V. Alkmaar © Frank Kerbusch/PubliciteitsVisie
In de Vrouwen Eredivisie heeft Fortuna Vrouwen vrijdag voor de vijfde keer op rij gewonnen. V.V. Alkmaar was geen partij: 4-0.
Door die zege staat de ploeg van Roger Reijners voorlopig op de derde plek, achter de topfavorieten FC Twente en Ajax.

Overtuigend

V.V. Alkmaar, tiende op de ranglijst en daarmee voorlaatste, was vanaf de eerste minuut de onderliggende partij. Binnen het half uur hadden Teulings en Van Koot de Sittardenaren op een ruime voorsprong gebracht. En 2-0 was ook de ruststand.

Topscorer

Direct na de pauze trok Wullaert de goede lijn door en besliste de wedstrijd definitief met een derde Fortuna treffer. Haar zesde doelpunt van het seizoen. De eindstand werd na 57 minuten door een eigen doelpunt van Remeijnse bepaald op 4-0.

Tussenrapport

Fortuna Vrouwen nestelt zich dankzij die soepele zege stevig in de top van de ranglijst. Na een stroeve start is de ploeg die dit seizoen nieuw is op het hoogste niveau in Nederland in de laatste vijf wedstrijden op toeren gekomen. Met klinkende rapportcijfers in de laatste weken: vijf gespeeld, vijf gewonnen, 19 doelpunten vóór en slechts één tegen.