VVV tevreden om doorzetten stijgende lijn in Den Bosch

De spelers van VVV juichen voor het uitvak © Orange Pictures
Terechte tevredenheid bij VVV-Venlo na afloop van de uitwedstrijd bij FC Den Bosch. De club boekte een dik verdiende zege en gaat met goed gevoel de WK-stop in.
Met name het vertoonde spel stemde tot de tevredenheid bij de Venlonaren.

Defensie

"Hier staat een tevreden trainer", zei trainer Rick Kruys dan ook na afloop. "Over de hele wedstrijd hebben we de meeste aanspraak gemaakt op de overwinning. Het stond hartstikke goed in de defensie, alleen hadden we het eerder moeten afmaken." Het duurde tot de 80ste minuut voordat VVV de bevrijdende 2-0 scoorde en de wedstrijd in het slot gooide. Aanvoerder Sven Braken was het eens met zijn trainer: "We hebben een ding nagelaten en dat is meer scoren."
Bekijk het interview met trainer Rick Kruys:

Veldspel

Braken ziet de stijgende lijn van VVV. "Het is mooi dat we goed veldspel hebben laten zien. Nu komt het eruit." Ook Huisman ziet verbetering: "We waren goed aan de bal en hebben het goed gedaan. Er zijn altijd verbeterpunten, maar we mogen wel tevreden zijn."

Thuiswedstrijden

In de uitduels gaat het goed met VVV. In de laatste drie wedstrijden elders haalden de Venlonaren zeven punten. Nu wil VVV deze lijn ook thuis oppakken. "Het moet echt beter in De Koel", zegt Huisman. De eerstvolgende thuiswedstrijd van VVV is die tegen MVV. "We willen in die Limburgse derby wel wat laten zien." Braken kijkt ook al uit naar de wedstrijd op 11 december tegen zijn voormalige club. "Het is een mooie wedstrijd en voor mij extra speciaal natuurlijk."