Video: Fortuna's gouden wissels droomden al van heldenrol

Tijjani Noslin viert zijn winnende treffer in Groningen. © Niels van Renen
De kruitdampen waren amper opgetrokken uit het stadion van FC Groningen toen Fortuna Sittard's scorende invallers Paul Gladon en Tijjani Noslin voor de camera verschenen.
Het tweetal gouden grepen van coach Julio Velázquez hielp Fortuna in een bloedstollend slot aan drie heel belangrijke punten. De winnende treffer van Noslin viel in de 95ste minuut.

Zoete smaak

En daarmee bewees Fortuna zichzelf een enorme dienst. Na een serie van vier duels zonder overwinning was de smaak van de drie punten meer dan zoet. De Sittardenaren rekenen niet alleen af met een rechtstreekse concurrent, maar nemen ook (voorlopig) afstand van de staart van de ranglijst. De vrees dat Fortuna zou verzanden in dat degradatiemoeras, groeide de afgelopen weken juist.

7 januari

Met het WK voetbal voor de deur ligt de Eredivisie voorlopig stil. Fortuna gebruikt die tijd onder meer voor een trainingskamp in Turkije. 7 januari hervat het de competitie in eigen stadion tegen Go Ahead Eagles.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!