Antwerp en Van Bommel slaan aanval van Club af

Mark van Bommel pakt met Antwerp FC een punt bij Club Brugge © Orange Pictures
Mark van Bommel heeft met zijn ploeg Antwerp FC een punt gepakt in de laatste wedstrijd voor de WK-break. Concurrent Club werd in Brugge op 2-2 gehouden.
In een waar spektakelstuk, in het Jan Breydel Stadion, speelde Oranje-international Vincent Janssen een hoofdrol.

Dubbelrol

De aanvaller was betrokken was bij beide Antwerpse treffers: via een assist en een benutte strafschop. En daarmee werkte zijn team in de tweede helft een 2-0 achterstand weg, waardoor het gelijkspel zal voelen als een overwinning.

Bekertoernooi

Voor Van Bommel en co was het een zeer welkom punt, nadat het elftal eerder deze week ook al de volgende ronde van het nationale bekertoernooi bereikte. En daarmee sluit zijn ploeg na een moeilijke periode de eerste helft van het seizoen met een goed gevoel af.

WK-finale

De Belgische competitie wordt op 23 december, één week na de WK-finale, weer hervat. Antwerp staat na 17 wedstrijd nog steeds in de top van de ranglijst, achter koploper Racing Genk.