Handballers Lions verliezen topper, Bevo wint ruim

Stockfoto © iStock
De handballers van Kembit-Lions en Herpertz/Bevo hebben wisselende resultaten behaald in de BENE-League.
Lions ging met 34-30 onderuit bij Achilles Bocholt, terwijl Bevo ruimschoots won van Eupen: 35-26.

Startblokken

De wedstrijd tussen Bocholt en Lions was de absolute topper in de tiende speelronde van de BENE-League. De ploegen stonden voor de wedstrijd op de plekken een en twee in de stand. Bocholt schoot uit de startblokken en had redelijk vlot een gat van vier punten te pakken. Die achterstand zorgde ervoor dat Lions achter de feiten aanliep en met een 16-10 achterstand de rust in ging.

Spannend slot

Na rust bleef dat verschil lange tijd intact totdat Lions begon in te lopen en zelfs tot op twee punten achterstand kwam. Daardoor werd het een spannende slotfase, maar de ploeg van Christoph Jauernik kon het laatste verschil niet overbruggen en verloor uiteindelijk met 34-30.

Goede fase

Bevo zit in een goede fase en boekte de derde overwinning in vier wedstrijden. In Sporthal De Heuf in Panningen werd Eupen met ruime cijfers verslagen. Na een 17-14 ruststand won de ploeg van Richard Curfs met 35-26.

Stand

In de stand heeft Lions nu drie punten achterstand op koploper Bocholt. Bevo staat op de negende plek met zes punten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!