Video: VVV'er Klaasen had op meer gehoopt dan een punt

Robert Klaasen pakt met VVV een punt tegen Willem II © Orange Pictures
Een punt in de thuiswedstrijd voor VVV tegen Willem II gaf middenvelder Robert Klaasen een goed gevoel. "Dit is een goede stap voor ons," vertelde hij na afloop voor de camera van L1.
Na de mislukte thuiswedstrijd én nederlaag tegen Jong AZ, met veel publiek op de tribunes, leidde het 0-0 gelijkspel tegen Willem II vooral tot een gevoel van herstel.

Dominant

"Eindelijk dominant aan de bal, zonder dat we echte kansen konden creëren. We hadden recht op meer dan een punt. Dat was ook voor het publiek mooi geweest. Als we de komende wedstrijd, vlak voor de mini-break, winnend afsluiten, hebben we het goed gedaan in het eerste deel van het seizoen", stelt Klaasen.
Kijk hier naar het hele interview met VVV'er Robert Klaasen

Spelbeeld

Trainer Rick Kruys was ook wel tevreden over het spel van zijn ploeg. "Ik vond dat we best wel goed gevoetbald hebben. We waren aan de bal behoorlijk goed, maar in de laatste fase van het veld hadden we te weinig finesse." Tristan Dekker, die zijn 100ste competitieduel voor VVV speelde, had gehoopt op een beter resultaat: "Gezien het spelbeeld hadden we er meer uit kunnen halen."

Achtste

VVV staat voorlopig op de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Kruys over die positie: "We staan er goed bij voor de nacompetitie, maar er is nog een lange weg te gaan." Dekker hoopt dat VVV nog beter kan. "Onze ambitie is om op bij de top te horen en we hebben de kwaliteiten in ons en ik vind dat VVV ook een club is die daarnaar moet streven."

WK-stop

De laatste wedstrijd vóórdat de competitie kort stil ligt vanwege het WK voetbal, gaat VVV-Venlo op bezoek bij FC Den Bosch. Die wedstrijd begint zaterdag aanstaande om 16:30 uur en is live te volgen via L1 Radio.