Video: Sven Blummel blijft dromen met MVV

Sven Blummel namens MVV tegen Helmond Sport © Frank Kerbusch/PubliciteitsVisie
Door de overtuigende zege op Helmond Sport blijft MVV stevig in de top van de Keuken Kampioen Divisie. Maar in De Geusselt willen ze niets weten van druk. "We mogen wel en moeten niet", zegt aanvaller Sven Blummel.
En daar zit volgens de Brabander het grote voordeel ten opzichte van ploegen als Heracles, PEC Zwolle én Willem II. Die moeten, van zichzelf, promoveren.

Team

Dankzij de goede prestaties in het eerste deel van de competitie, mag je MVV de verrassing van het seizoen noemen. "We zijn nu op elkaar ingespeeld en vormen een hecht team. Dat is een groot verschil met voorheen", legt Blummel uit. "Ik krijg veel ruimte, speel nu ook wat centraler en daar voel ik me zeer prettig bij. En waar het eindigt, dat zien we wel."
Kijk hier naar het hele interview met Sven Blummel

Schema

Het resterende programma van MVV is ogenschijnlijk niet het lastigste, met een uitduel tegen Jong FC Utrecht en een thuiswedstrijd tegen Almere City. In december, na de WK-break, wordt het jaar 2022 afgesloten met bezoekjes aan VVV en Telstar. En zo lijken er volop mogelijkheden liggen voor een bijzondere afsluiting van de eerste helft van het seizoen.