Lions wint moeiteloos van Volendam

Stockfoto © iStock
De handbalmannen van Kembit-Lions hebben eenvoudig de wedstrijd in de BENE-League tegen Volendam gewonnen.
In het palingdorp werd het 36-27 voor het team van Christoph Jauernik.

Beslist

Lions schoot uit de startblokken in Volendam en stond na tien minuten met 5-1 voor. Het was direct het beslissende verschil in de wedstrijd. Lions wist in de daaropvolgende 20 minuten het verschil nog te vergroten, waardoor het duel eigenlijk bij rust al was beslist: 12-20 halverwege. De ploeg uit Sittard-Geleen wist het verschil na rust nog verder te vergroten naar een gat elf punten. Aan het eind van de wedstrijd stond een verschil van negen punten op het scorebord: 27-36 eindstand.

Koploper

Door de overwinning staat Lions nu bovenaan in de BENE-League met 15 punten. Sporting Pelt en Bocholt staan echter op één punt achterstand en komen donderdag nog in actie. Voor Lions gaat het vizier nu op het duel in de Europacup tegen Lokomotiv Gorna Oryahovitsa. Dat duel is zaterdagavond vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 Radio.