MVV juicht na een doelpunt tegen FC Den Bosch © PubliciteitVisie
En weer schreef MVV een overwinning bij. Voor de zevende keer dit seizoen won MVV een wedstrijd en opnieuw bleef de ploeg van Maurice Verberne ongeslagen in eigen huis.
MVV won met 3-1 van FC Den Bosch en staat, tot minimaal maandagavond 21:45 uur, tweede in de Keuken Kampioen Divisie. "Iedereen droomt al van promotie, maar het is veel te vroeg om dat te zeggen", zei een breed lachende aanvoerder Matteo Waem na afloop.

Fantastisch elftal

De Belg is trots op 'zijn' team: "Ik mag aanvoerder zijn van een fantastisch elftal. Ons spel kost veel energie, maar het is een hele hechte groep en we willen voor elkaar werken."
Bekijk het hele interview met Matteo Waem

Twee verschillende helften

MVV toonde wel twee gezichten tegen FC Den Bosch. Er was een goede eerste helft met meerdere grote kansen en twee doelpunten van MVV en een tweede helft waarin MVV slordig was en dankzij doelman Romain Matthys ontsnapte aan de gelijkmaker. "We moeten wedstrijden eerder op slot gooien. Ik heb ze in de rust gewaarschuwd dat 2-0 niks zegt", aldus trainer Maurice Verberne die trots is op zijn ploeg. "Ze zijn bezig met elkaar en ze vertellen elkaar ook de waarheid."

Topper

Komende vrijdag wacht voor MVV de topper tegen PEC Zwolle. De wedstrijd is vanaf 20:00 uur live te volgen op L1 Radio.