Pitlane: Verstappen in Austin op drempel van wéér een record

Opnames van Pitlane. © L1 (Bram Becks)
Van een titelstrijd is geen sprake meer in de Formule 1, maar de laatste vier races van het seizoen staan desondanks bol van de belangen voor het Red Bull-team én Max Verstappen zelf.
De inmiddels tweevoudig wereldkampioen kan immers nog meerdere F1-records verpulveren. Pitlane blikt vooruit op de Grand Prix van de Verenigde Staten, waarin Red Bull zich ook van de constructeurstitel kan verzekeren.

Ereplaatsen

In deze aflevering komen L1's huisanalist Xavier Maassen én voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers aan het woord over wat er nog te verwachten valt in de laatste GP's van het seizoen. Daarnaast is er aandacht voor de ereplaatsen die wél nog te verdelen vallen, de uitstekende balans van Verstappen op het Circuit of the Americas én de kanshebbers voor de winst aanstaande zondagavond.

Live

De Grand Prix van de Verenigde Staten begint zondag om 21:00 uur Nederlandse tijd. De race is dan rechtstreeks te volgen via het liveblog op 1Limburg.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een Grand Prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn in het programma reportages en interviews te zien.