Vlug & Lenig te sterk voor DSVD

Vlug & Lenig juicht na de overwinning © PubliciteitVisie
De handbalsters van Vlug & Lenig uit Geleen hebben de competitiewedstrijd tegen DSVD uit Deurningen met 34-28 gewonnen.
Daarmee boekten de Geleense handbalsters de vierde zege van het seizoen.

Beslissende gaatje

V&L, voor de wedstrijd de nummer vijf van de ranglijst, trof met DSVD een ploeg die pas één keer had gewonnen. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd in de eerste helft. Aan het eind van de eerste helft liep de Overijsselse ploeg iets weg en ging V&L met een 13-15 achterstand de rust in. In de tweede helft kwam de Geleense ploeg langszij en sloeg het na ongeveer tien minuten in de tweede helft het beslissende gaatje. Uiteindelijk won V&L met 34-28.

Stand

In de stand staat Vlug & Lenig vierde met acht punten uit zes wedstrijden. HandbaL Venlo speelde Europees en kwam in de competitie niet in actie. De ploeg van Robin Gielen verloor van het Poolse Jaroslaw en is uitgeschakeld in de EHF Cup. BFC uit Beek had vrij.