Frans Theunisz en Phil Bee maken lied voor Verstappen

Frans Theunisz en Phil Bee zingen hun lied voor Max Verstappen © L1
Frans Theunisz en Phil Bee hebben een muzikaal cadeau voor Max Verstappen gemaakt vanwege de nieuwe wereldtitel in de Formule 1.
De winnaar van The Voice-senior, Phil Bee, kwam met het idee om iets leuks te doen bij de tweede wereldtitel van Max Verstappen. Hij hoefde niet lang na te denken wie hij enthousiast zou kunnen maken om met hem mee te doen: Frans Theunisz.

Muzikaal cadeau

Zanger en songwriter Phil Bee schreef op de muziek van een bestaand liedje van Theunisz een nieuwe tekst. Een afspraak om het liedje in de studio op te nemen was snel gemaakt. Als achtergrondzangers fungeren de Limburgse zangers Roy Moonen en Karel Verspaget.

Grote fans van Max

De beide Limburgse artiesten zijn grote fans van Max Verstappen. Theunisz geeft aan dat hij, als het even kan, elke race van Max Verstappen probeert te kijken. Zelfs als dat midden in de nacht of vroege ochtend is.

Phil in race-overall

Phil Bee is al jaren een groot autosportliefhebber. Hij kijkt met weemoed terug naar de tijden van Jim Clark en Graham Hill en James Hunt en Nelson Piquet. Hij is in zijn jonge jaren zelf nog een tijdje autocoureur geweest. "Dat wist ik helemaal niet", reageert Frans Theunisz. "Hij stuurde mij een foto waarop hij in een race-overall staat. Ik dacht dat hij in de bouw gewerkt had."