Speeltijden beker bekend: vijf dagen op rij Limburgs voetbal

Afbeelding ter illustratie © Orange Pictures/Beeldbewerking: L1
De KNVB heeft de exacte speeldata voor de eerste ronde van het bekertoernooi bekendgemaakt.
Daaruit blijkt dat van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 oktober iedere dag minimaal één Limburgse profvoetbalclub in actie komt.

Van Kerkrade tot Dongen

De Limburgse voetbalvijfdaagse wordt op dinsdag om 21:00 uur geopend door Roda JC, dat in eigen stadion Heracles Almelo als eerste bekeropponent treft. Op woensdag staan in datzelfde bekertoernooi om 20:00 uur Excelsior-MVV en om 21:00 uur NEC-Fortuna Sittard op de rol. Donderdag begint VVV-Venlo de bekercampagne om 20:00 uur met een uitwedstrijd tegen derdedivisionist VV Dongen.

Competitie

Op vrijdag wacht vervolgens weer een speelronde in de Keuken Kampioen Divisie, met om 20:00 uur TOP Oss-Roda JC. Op datzelfde moment zou aanvankelijk ook MVV-FC Den Bosch afgewerkt worden, maar dat duel is vanwege het bekerprogramma verschoven naar zaterdag om 20:00 uur. Daarnaast staat zaterdag om 16:45 uur ook de Eredivisiewedstrijd Feyenoord-Fortuna Sittard op het programma.

VVV op maandag

VVV-Venlo komt dat weekeinde niet in actie. De formatie van coach Rick Kruys speelt op maandag 24 oktober in Amsterdam tegen Jong Ajax.

L1 Radio

Naast de competitiewedstrijden van de Limburgse betaald voetbalclubs zijn ook alle bekerduels live te volgen via L1 Radio.