Video: Ennio van der Gouw baalt van gelijkspel VVV

Doelman Ennio van der Gouw in actie namens VVV tegen Telstar © Orange Pictures
Doelman Ennio van der Gouw leek lange tijd zijn basisdebuut voor VVV te bekronen met nul tegentreffers. Vlak voor tijd werd hij tóch geklopt door Telstar-speler Ainsalu.
En zo keek VVV in De Koel tegen een achterstand aan die dankzij aanvoerder Sven Braken diep in blessuretijd alsnog werd weggepoetst: 1-1. Het leverde een dubbel gevoel op van opluchting en teleurstelling.

Teleurstellend

Want VVV moest genoegen nemen met een punt uit een wedstrijd waar de Venlonaren zich zoveel van hadden voorgesteld. Want bij winst zou de ploeg van Rick Kruys de vierde plaats hebben ingenomen. Dat is nu plek acht. Een teleurstellende avond, ook voor de doelman die de geblesseerde Lukas Zima de komende tijd vervangt. "Het moet de komende wedstrijden simpelweg beter."
Bekijk hier het hele interview met Ennio van der Gouw

Verschil

In speelronde 9 gaat VVV-Venlo op bezoek bij NAC Breda. Beide ploegen staan in punten gelijk maar de Brabanders hebben een iets beter doelsaldo. Het geeft ook het belang van dat duel aan, aangezien de verschillen in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie klein zijn.