VVV'er Verheijen zet krabbel onder profcontract in Venlo

VVV'er Thijme Verheijen viert zijn treffer in de uitwedstrijd tegen TOP Oss. © Orange Pictures
VVV-Venlo heeft aanvallende middenvelder Thijme Verheijen definitief vastgelegd. Hij speelt tot dusver op amateurbasis voor de club.
De 19-jarige speler ontwikkelde zich in de afgelopen maanden tot een vaste waarde in het elftal van coach Rick Kruys en wordt nu beloond met een profcontract.

'Van gedroomd'

Verheijen heeft een verbintenis tot de zomer van 2024 ondertekend. Daarnaast is in het contract een optie voor een extra jaar bij de Koelclub opgenomen. "Dit is waar ik al die jaren van heb gedroomd en waar ik al die jaren hard voor gewerkt heb", zegt Verheijen. "Ik ben heel blij dat ik mijn handtekening heb kunnen zetten en hoop hier mooie jaren in het eerste elftal te beleven. Hopelijk kan ik zo doorgaan en meer doelpunten en assists leveren."

Twee goals

Dit seizoen nam Verheijen in zes Keuken Kampioen Divisie-duels al twee treffers voor zijn rekening, door te scoren in de uitwedstrijden tegen De Graafschap en TOP Oss. Vrijdag kan hij opnieuw op een basisplaats rekenen in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Verrassing

Jong PSV staat met 8 punten uit 7 duels op de elfde plaats op de ranglijst, VVV speelde één duel minder maar heeft wel al 12 punten op het conto. De Venlonaren vinden zichzelf daarmee terug op de zesde stek in de Keuken Kampioen Divisie en gelden als één van de positieve verrassingen in het nog prille seizoen.

5-3

Een week geleden leek VVV in Almelo ook op weg naar een verrassend resultaat, ware het niet dat er niet tegen Heracles op te scoren viel. VVV poetste een 2-0 achterstand weg door op 2-2 te komen, maar de thuisploeg liep vervolgens opnieuw uit en stapte uiteindelijk met een 5-3 zege van het veld. Het was voor VVV pas de tweede nederlaag van het seizoen, na een eerdere 0-4 verliespartij tegen PEC Zwolle.

Live

VVV-Venlo - Jong PSV begint vrijdagavond om 20:00 uur. De wedstrijd is dan rechtstreeks te volgen via L1 Radio.