'Dit Fortuna heeft duidelijke lijn en punten nodig'

Fortuna wacht met smart op een nieuwe trainer © Orange Pictures
In aanloop naar het voor Fortuna Sittard belangrijke duel tegen NEC, gaat het ook deze week over een mogelijke nieuwe trainer.
Dit keer is het de naam van Julio Velázquez, die in een vergevorderd stadium zou zijn met de Sittardse club. De 40-jarige Spanjaard zit zonder club en de leiding van Fortuna ziet in hem de ideale kandidaat om de boel op de rails te krijgen.

Wachtkamer

Hoewel er nog geen witte rook, is interim-trainer Dominique Vergoossen blij als de nieuwe man snel aansluit: "De groep heeft deze man hard nodig, want dan kunnen we verder. Nu kunnen we geen lange termijnplanning maken, want wij zitten met een kleine staf in de wachtkamer."
Kijk hier naar het hele interview met interim-trainer Dominik Vergoossen van Fortuna Sittard:

Tussenbalans

Het duel met NEC begint in Nijmegen zaterdagmiddag om 16.30 uur en daarmee gaat Fortuna terug naar de plek waar vorig seizoen op de laatste speeldag het eredivisieschap werd veilig gesteld. Sindsdien is er veel gebeurd, met nul punten uit vijf wedstrijden en een wanhopige zoektocht naar een nieuwe trainer als voorlopige tussenbalans. Op de nieuwe man ligt veel werk te wachten.