Rick Kruys kijkt uit naar topper tegen Heracles

Rick Kruys kijkt met VVV uit naar de topper tegen Heracles © Orange Pictures
De cijfermatig goede seizoensstart van VVV-Venlo moet vrijdagavond tegen Heracles een vervolg krijgen.
Het duel tussen de nummers vijf en vier in de Keuken Kampioen Divisie betekent voor de thuisclub op zoek naar herstel na puntenverlies tegen MVV en Jong Ajax. De bezoekers uit Venlo willen zichzelf laten zien in Almelo.

Karakter

Voor VVV wordt het een interessante krachtmeting tegen één van de vele gedoodverfde favorieten in de eerste divisie. "Wij doen het goed, en er zit nog voldoende rek in," vertelt coach Rick Kruys. "Maar we hebben karakter in de ploeg en als je twee keer op rij in de slotminuut een wedstrijd wint, is dat geen geluk."
Hij vervolgt: "Het wordt een mooie wedstrijd, in een mooi stadion. Tegen een team dat één van de grote favorieten is om te promoveren. Dat maakt de uitdaging alleen maar mooier. Zij zullen ook een bepaald revanche-gevoel hebben, en daar moeten wij klaar voor zijn."

Mutaties

Niet alleen met vertrouwen, maar ook met nieuwste aanwinst Kristinsson reist VVV richting het oosten van het land. Voor Rick Kruys een welkome versterking voor de voorhoede van zijn selectie: "Ik ben blij met zijn komst en hij heeft, ondanks veel reizen afgelopen week, goed kunnen trainen."
Ian Ngobi is er niet meer bij. De rechtsback uit eigen opleiding heeft besloten afscheid te nemen van het betaalde voetbal en te stoppen bij VVV-Venlo.