Pitlane: 'Verstappen zou Hamilton-records kunnen aanvallen'

Beeld uit de Pitlane-studio. © Bram Becks (L1)
Er staat in de Formule 1 momenteel geen maat op Max Verstappen en het is sterk de vraag wat een overwinning op het powercircuit van Monza in de weg kan staan.
Waar de druk vorige week in Zandvoort op de schouders van Verstappen rustte, is het nu Ferrari dat in eigen land onder een vergrootglas ligt. Volgens Xavier Maassen moeten er gekke dingen gebeuren om Verstappen van zijn vijfde zege op rij af te houden, al leverde Monza de afgelopen jaren verrassingen op.

Toekomst

In deze uitzending van Pitlane wordt nog teruggeblikt op de memorabele Dutch Grand Prix in Zandvoort, maar wordt het vizier vooral ook op de toekomst gericht: wanneer legt Verstappen definitief beslag op zijn tweede wereldtitel, en hoe hard gaat hij stijgen op het lijstje van coureurs met meeste racezeges?
Verder passeren ook twee bekenden uit de voetbalwereld de revue en vertelt de Max-meter hoe Verstappen het tot dusver deed in de Italiaanse 'Temple of Speed'.

Live

De Grand Prix van Italië begint zondag om 15:00 uur. De race is live te volgen via L1 Radio en het liveblog op 1Limburg.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een Grand Prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn in het programma reportages en interviews te zien.