Video: 'Knokkend' VVV wint weer in de laatste minuut

Nick Venema © Orange Pictures
Opnieuw wist VVV-Venlo een tegenstander in de laatste minuut te vloeren. Na TOP Oss werd ook Jong FC Utrecht verslagen door een laat doelpunt.
"We blijven gaan tot het einde en blijven ook knokken", concludeerde een blije Rick Kruys dan ook na afloop. Ook debutant Daan Huisman stond na afloop met een blij gezicht voor de camera:

Dichtknijpen

Huisman, die direct in de basis mocht staan na zijn komst naar Venlo, gaf direct een assist bij de 1-0 van Sven Braken. "Het geeft veel vertrouwen en ik ben er blij mee." De middenvelder was na afloop ook kritisch: "Ik denk dat je best goed wegkomt. De eerste helft wisten we goed de druk op Jong FC Utrecht te zetten, maar in de tweede helft kwamen ze er goed uit en mochten we onze handjes dichtknijpen."

Slordig

Ook Rick Kruys was kritisch, ondanks de vierde zege van het seizoen: "We spelen nog niet goed genoeg. We hebben bij vlagen matig gespeeld. Bij hoekschoppen van ons leiden we zelf de counters van Jong FC Utrecht in en we waren soms ook slordig in de passing. Maar ondanks dat we matig speelden, zit er wel een overwinningsmentaliteit in het elftal die ervoor zorgt dat je wint."

Doelen

Huisman was na afloop ook open over zijn persoonlijk doelen in Venlo: "Ik wil het team helpen, de play-offs halen en veel minuten maken waardoor ik mezelf kan ontwikkelen."

Lastige uitwedstrijd

Komende vrijdag wacht voor VVV-Venlo, dat voorlopig derde staat in de Keuken Kampioen Divisie, een lastige uitwedstrijd. Dan gaat de ploeg van Kruys op bezoek bij Heracles Almelo. De wedstrijd is vanaf 20:00 uur te volgen op L1 Radio.