VVV-Venlo neemt Huisman op huurbasis over van Vitesse

Daan Huisman © VVV-Venlo
VVV-Venlo heeft zich op de laatste dag van de transfermarkt versterkt met Daan Huisman.
De 20-jarige aanvallende middenvelder wordt door VVV gehuurd van Vitesse.

AS Roma

Huisman is sinds 2020 onderdeel van het eerste elftal van Vitesse. In dat team speelde hij 57 officiële wedstrijden, afwisselend als basisspeler en als invaller. Huisman heeft ook internationale ervaring. Zo stond hij in de basis in de Conference Leaguewedstrijden tegen onder meer Stade Rennes, NS Mura en AS Roma. In het nieuwe seizoen heeft hij het in vier wedstrijden moeten doen met twee invalbeurten.

Rendement

Huisman wil bij VVV werken aan zijn rendement wat betreft doelpunten en assists. In de afgelopen twee jaar scoorde hij drie keer voor de Arnhemmers. De aanvallende middenvelder is blij met zijn keuze voor VVV. "Na goede gesprekken met de clubleiding en de trainer ben ik ervan overtuigd dat VVV op dit moment voor mij de beste club is om dat te gaan doen. Ik heb veel zin om hier aan de slag te gaan en kijk ernaar uit om de supporters in het stadion te zien."

Dynamisch

Technisch manager Willem Janssen is blij met de komst van Huisman naar Venlo. "We volgen Daan al erg lang en zijn ervan overtuigd dat hij iets toe kan voegen aan onze selectie. Hij is een intelligente en dynamische aanvallende middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!