Video: 'De eerste helft waren we gewoon niet goed genoeg'

Burak Yilmaz kon de vierde nederlaag van Fortuna Sittard ook niet voorkomen. © Niels van Renen
Interim-trainer van Fortuna Sittard Dominik Vergoossen geeft aan dat zijn team de eerste helft tegen Heerenveen niet goed genoeg was.
Vergoossen denkt dat sommige spelers door de turbulente week met het ontslag van trainer Ultee, niet de volledige focus op de wedstrijd hadden.

Puntloos

Na 45 minuten voetballen zag de tijdelijke trainer door individuele fouten een 2-0 achterstand op het scorebord staan. In de tweede helft herstelde zijn ploeg enigszins. De achterstand kon echter niet meer goed gemaakt worden. In de slotfase verzilverde de Turkse spits Yilmaz nog een toegekende strafschop.
Na een stormloop in de laatste minuten van de wedstrijd bleef het uiteindelijk 2-1 waardoor Fortuna nog steeds puntloos in de Eredivisie is.

Ondermaats

Mats Seuntjens zag bij Fortuna Sittard in het veld teveel dingen die ondermaats waren. Hij wil dan ook zeker niet spreken van een opwaartse lijn bij de Sittardse ploeg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!