Winst en weer 'de nul' voor Mark Flekken

Doelman Mark Flekken hield ook tegen VfL Bochum zijn doel schoon © Orange Pictures
Na drie zeges in vier wedstrijden en drie clean sheets mag doelman Mark Flekken terugkijken op een prima start van het seizoen met zijn club SC Freiburg.
De Zuid-Duitsers bezetten aan het begin van de vierde speelronde de tweede plek in de Bundesliga achter recordkampioen Bayern München.

Cruciaal

Tegen VfL Bochum boekte Flekken met zijn ploeg de derde overwinning van het seizoen. Voor de doelman uit Bocholtz was het extra prettig dat hij met een aantal cruciale reddingen opnieuw de 'nul' hield. Zeker nadat hij in de tweede wedstrijd van het seizoen tegen Borussia Dortmund opzichtig de fout in ging.

Oranje

Met de vorm van de laatste wedstrijden zal de international zich eind september ongetwijfeld weer in Zeist mogen melden voor de interlands met Polen en België in de strijd om de Nations League.

Basisdebuut Hendrix

In de 2. Bundesliga heeft Jorrit Hendrix na zes wedstrijden zijn draai gevonden bij Fortuna Düsseldorf. De middenvelder uit Panningen begon voor het eerst in de basis en maakte vrijdagavond ook de 90 minuten vol. Het leverde de derde overwinning van het seizoen op. In eigen huis was Düsseldorf met 4-0 te sterk voor Regensburg. Hendrix tekende vlak voor het begin van dit seizoen een eenjarig contract in Düsseldorf. Vorig seizoen bereikte hij met Feyenoord, dat hem huurde van Spartak Moskou, de finale van de Conference League.