Jarno Errens tekent contract bij grote vechtsportbond UFC

Jarno Errens is klaar voor de volgende stap in zijn loopbaan. © L1 (Maurice Jessen)
Vechtsporter Jarn Errens heeft zijn felbegeerde contract hij de UFC te pakken.
De Heerlenaar tekent een verbintenis bij de grootste mixed-martial-arts (MMA) organisatie ter wereld.

Droom komt uit

Errens maakt met zijn toetreding tot de UFC grote stappen in zijn carrière. Eerder kwam hij onder andere uit voor de NFC. Met tekenen van het contract bij de UFC gaat een droom voor Errens in vervulling.

Rustig opbouwen

Samen met zijn trainer Ben Boekee bouwt de vechtsporter van het in Heerlen gevestigde trainingscentrum Team Thriving zijn professionele loopbaan rustig op. De meeste MMA gevechten werden tot nu toe onder de vlag van de Europese SHC en NFC gehouden.

Europese titel

Bij die laatste bond pakte hij de Europese titel door een zege op Max Coga. Door de winst in het titelgevecht kwam Errens in het vizier bij de UFC.

Gevecht in Parijs

Het eerste duel van Errens onder de vlag van UFC vindt al plaats op 3 september. In de Accor Arena in Parijs komt hij in het vedergewicht uit tegen de eveneens debuteerde William Gomis .
In de video hieronder praat Jarno Errens over de voorbereiding op zijn titelgevecht tegen Mert Özyildirim, van eerder dit jaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!