Toulouse FC bereidt bod voor op Roda JC'er Limbombe

Roda-aanvaller Bryan Limbombe staat in de belangstelling van Toulouse FC. © Orange Pictures
De Franse eredivisieclub Toulouse is zeer geïnteresseerd in Roda-aanvaller Bryan Limbombe. Dat meldt de goed ingevoerde sportkrant L'Équipe.
De Fransen, op dit moment nummer 6 in de Ligue 1, willen 800.000 euro neertellen voor de buitenspeler, plus nog een een bedrag van 200.000 euro aan extra's.

Noodzaak

Trainer én technisch manager Jurgen Streppel willen niet zeggen of Toulouse zich daadwerkelijk heeft gemeld voor de Belgische vleugelspits. "Al kan ik me wel voorstellen dat clubs spelers uit onze ploeg op hun lijstje hebben", aldus Streppel tegenover L1. "Verder wil ik ook niet ingaan op individuele gevallen, maar het is wel zo dat wij in de positie zijn dat we niet per sé spelers hoeven te verkopen. Idealiter vertrekt er dan ook niemand meer, maar is het wel de bedoeling dat er voor het sluiten van de transfermarkt nog versterking komt aan onze kant."

Transfersom

Limbombe heeft nog een doorlopend contract in het Parkstad Limburg Stadion tot 2024. Mocht Toulouse het juiste bedrag op tafel leggen, dan valt er ongetwijfeld te praten. Want ook in Kerkrade is iedere euro nog steeds van harte welkom. Ook na het vertrek van Benjamin Bouchouari naar Saint-Etienne, een transfer die ruim 1 miljoen euro opleverde.

Aanwinst

Roda JC zoekt nog een aanvallende ingestelde speler met scorend vermogen én een middenvelder. Als vervanger van Bouchouari huurt Roda JC de jonge middenvelder Lennard Hartjes van Feyenoord. Hij debuteerde afgelopen vrijdag tegen FC Den Bosch meteen in de basis.