Papierwerk afgerond: Yilmaz en Erdogan speelgerechtigd

De Turkse aanwinst Burak Yilmaz. © Website Fortuna Sittard
Het papierwerk van Burak Yilmaz en Dogan Erdogan is afgehandeld. Het duo heeft een werkvergunning gekregen en is officieel speler van Fortuna Sittard.
De twee Turken zijn meteen opgenomen in de selectie voor de oefenwedstrijd van zaterdag tegen VVV-Venlo. Mogelijk debuteren de zomeraanwinsten dan ook voor de Sittardenaren.

Papierwerk

Yilmaz en Erdogan is begin deze week naar Turkije afgereisd om de Machtiging tot Voorlopig Verblijf op te halen, nadat eerder de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en UWV akkoord hadden gegeven op de schriftelijke aanvragen. Vrijdag werden alle lichten op groen gezet.

Ajax en VVV-Venlo

Nu alle formaliteiten zijn afgerond, zijn sterspeler Yilmaz en Erdogan speelgerechtigd voor Fortuna. Trainer Sjors Ultee kan zaterdag (oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo) en volgende week zaterdag, de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Ajax, beschikken over de aanwinsten.
Zaterdag om 13:00 uur speelt Fortuna een oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo. De wedstrijd is live te zien via de Facebookpagina van 1Limburg.