Hoondervel feliciteert Maassen met zijn succesvolle Tour

Frans Maassen toast samen met Hoondervel op de Tour © L1
Frans Maassen wordt na zijn succesvolle Tour de France overladen met felicitaties. Ook zijn fietsvrienden van zanggroep Hoondervel komen bij hem thuis langs.
Het zijn drukke tijden voor ploegleider Frans Maassen. Op de avond van de Tourwinst was er voor iedereen van de Nederlandse wielerploeg een feest in het gebouw van de Nederlandse ambassade.

Burgemeester

Bij terugkomst in Nederland kwam de burgemeester van Leudal met een grote bos bloemen bij Maassen thuis in Haelen langs. Daarna volgde ook nog een uitbundige huldiging op het hoofdkantoor van Team Jumbo-Visma in Den Bosch.

Fietsvrienden

Het gezelligste onthaal komt ongetwijfeld op naam van zanggroep Hoondervel. Na een fietsrit van 60 kilometer werd bij Frans thuis het glas geheven op de prestatie van Maassen en zijn renners.

Groete Oet De Fieësttent

Hoondervel is tweevoudig winnaar van het LVK. Het winnende liedje van 2019, Groete Oet De Fieësttent, wordt door Maassen regelmatig in de Tour gedraaid als er weer eens gewonnen is.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!