VVV-Venlo test Duitse rechtsback Nikolai

Luca Nikolai als testspeler in het shirt van Go Ahead Eagles. © Orange Pictures
De Duitse verdediger Luca Nikolai is op proef bij VVV-Venlo.
De rechtsback gaat proberen hoofdtrainer Rick Kruys en diens technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen. Eerder deze maand was Nikolai op proef bij eredivisionist Go Ahead Eagles, maar daar wist hij geen verbintenis af te dwingen.

Transfervrij

De 19-jarige Nikolai is clubloos sinds hij deze zomer transfervrij de jeugdafdeling van MSV Duisburg verliet. Daarvóór speelde hij in de jeugdopleiding van Borussia Mönchengladbach. Hij speelde nog geen officieel duel in het betaald voetbal.

Opvolger

VVV zoekt, anderhalve week voordat het haar Keuken Kampioen Divisie-seizoen opent met een thuiswedstrijd tegen Almere City, nog naar een vervanger van Tobias Pachonik. Die rechtsback vertrok deze zomer transfervrij bij de Venlose club.

VVV-Atromitos

Dinsdag staat voor Kruys en zijn equipe in de eigen Koel één van de laatste tests op het programma: een oefenduel tegen het Griekse Atromitos. Die wedstrijd is rechtstreeks te volgen via een livestream op de Facebook-kanalen van L1 en 1Limburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!