VVV speelt gelijk tegen Vitesse, Kees de Boer en Nick Venema scoren de doelpunten. © VVV-Venlo
VVV-Venlo heeft de trainingsweek in Horst afgesloten met een gelijkspel tegen Vitesse: 2-2.
Nick Venema en Kees de Boer zorgden op het veld van RKSV Wittenhorst voor de Venlose doelpunten.
Kijk hier naar de samenvatting van de oefenwedstrijd VVV-Vitesse

Penalty

Het eerste half uur was het eenrichtingsverkeer richting VVV-keeper Lukas Zima, die de hele wedstrijd keepte. De Tsjechische doelman stopte na vijftien minuten knap een penalty, maar de rebound werd alsnog verzilverd door Baden Frederiksen.

Doelpunten

Na rust knokte een hard werkend VVV zich terug in de wedstrijd. In de 54e minuut beloonde Nick Venema zijn ploeg met een terechte gelijkmaker. VVV liet zich, ondanks een overwicht, na zestien minuten verrassen door een kopbal van Wittek: 1-2. De voor Johansson ingevallen Kees de Boer schoot een kwartier de eindstand op het scorebord: 2-2.
Kijk hier naar het interview met VVV-trainer Rick Kruys:
Kijk hier naar het interview met VVV-doelpuntenmaker Kees de Boer:
Kijk hier naar het interview met VVV-nieuwkomer Rick Ketting:

Afsluiting

Op 26 juli staat voorlopig het laatste oefenduel van VVV in deze voorbereiding op het programma. Dan is het Griekse Atromitos FC te gast in De Koel. Die wedstrijd is vanaf 19.00 uur live te zien op de online kanalen van L1.