VVV-Venlo wint van SV Straelen

VVV-Venlo wint van SV Straelen. Kees de Boer is de maker van de enige treffer. © VVV-Venlo
VVV-Venlo heeft de traditionele oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen SV Straelen met 1-0 gewonnen. Kees de Boer zorgde voor de enige treffer.
Het duel staat regelmatig in de voorbereiding op de kalender, dit keer op het veld van de Duitse buren.

Kansen

Trainer Rick Kruys begon de wedstrijd met min of meer het sterkst denkbare basiselftal waarin spits Sven Braken de aanvoerdersband droeg. In de eerste helft waren de kansen voor VVV, maar de ploeg kon dat niet uitdrukken in doelpunten.

De Boer

De enige treffer van de avond viel twintig minuten voor tijd, net nadat de eerste wissels waren doorgevoerd. Braken bereidde voor, De Boer rondde af.

Oefencampagne

Het volgende oefenduel van VVV-Venlo staat op 19 juli op de agenda. Dan is Jong AZ de tegenstander. Op 22 juli komt VItesse op bezoek. Beide duels worden gespeeld in Horst.