MVV loopt zich stuk op Meerssense muur: 0-0

De wedstrijd tegen Meerssen werd een worsteling voor MVV. © Publiciteitvisie.nl
MVV heeft ook in haar vierde oefenduel geen tegentreffer hoeven slikken, maar scoren lukte de ploeg van Maurice Verberne tegen Meerssen ook niet: 0-0.
Op Sportpark Marsana hield de hoofdklasser knap stand tegen de Sterrendragers, die in hun eerste drie oefenduels tegen amateurverenigingen liefst 34 keer hadden gescoord.

Kostons

MVV begon met de op papier sterkst mogelijke opstelling aan de wedstrijd. Ook Koen Kostons, die deze week werd teruggehaald na een jaar in Zweden gespeeld te hebben, stond aan de aftrap. De aanvaller moest aan het eind van de eerste helft wel geblesseerd afhaken.

Tweemaal buitenspel

In de eerste helft verzuimde MVV een aantal scoringskansen te benutten, maar moest ook MVV-keeper Romain Matthys meermaals handelend optreden toen de Meerssenaren zijn doel onder vuur namen. Na rust wisselde Verberne volop en liet invaller Dailon Livramento twee keer het net bollen, maar dat deed hij in beide gevallen in buitenspelpositie. In de slotfase werd ook nog een bal van de Meerssense lijn opgeruimd, waardoor het 0-0 bleef.

Brugge-beloften

Over een week speelt MVV haar volgende oefenduel, tegen de beloftenploeg van Club Brugge. Over een maand beginnen de Maastrichtenaren aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.