Fortuna-spits Gladon tekent nieuw contract in Sittard

Afbeelding ter illustratie © Orange Pictures
Paul Gladon heeft zijn aflopende contract bij Fortuna Sittard met twee seizoenen verlengd. De spits speelt sinds februari voor de Eredivisionist.
Op de website van zijn club vertelt Gladon blij te zijn langer in Sittard te voetballen. "Ik ben meteen goed opgevangen en het voelt enorm familiair, ik voel me ook enorm gewaardeerd door de fans. Ik blijf ook de komende jaren graag deel van Fortuna uitmaken,” aldus Gladon.

Toegevoegde waarde bewezen

Het aanblijven van Gladon betekent een extra optie voor in de punt van de aanval. “Paul heeft in een korte periode bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor Fortuna Sittard,” aldus technisch manager Sjoerd Ars. “Dat we graag met hem verder willen, heeft hij zelf afgedwongen door altijd 100 procent te geven, zowel op de trainingen als tijdens wedstrijden.”
Gladon kwam tot elf wedstrijden in het shirt van Fortuna Sittard. Hierin had hij met drie treffers en twee assists een belangrijke bijdrage in de handhaving. Eerder droeg de spits het shirt van Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, Heracles Almelo, Wolverhampton, Sint-Truiden, FC Groningen, Willem II en FC Emmen.