Martens wil nog voor start EK nieuwe club bekend maken

Lieke Martens tijdens de trainingsstage van het Nederlands elftal © Orange Pictures
Lieke Martens wil graag nog voor de start van het Europees kampioenschap bekendmaken waar ze volgend seizoen speelt. Het EK begint voor Nederland op 9 juli.
Donderdagavond maakte de voetbalster uit Nieuw-Bergen bekend dat ze na vijf seizoenen vertrekt bij Barcelona. Het contract van Martens in Spanje is afgelopen waardoor ze transfervrij naar een nieuwe club kan vertrekken.

Paris Saint-Germain

Franse media schrijven al enige tijd dat Paris Saint-Germain de volgende club van Martens is. Zelf wil ze dit nog niet bevestigen en geeft ze aan dat iedereen geduld moet hebben met de bekendmaking van haar nieuwe club.

EK Engeland

Martens heeft zich deze week in Zeist gemeld waar ze samen met andere internationals, onder leiding van bondscoach Mark Parsons, bezig is met de voorbereiding op het EK in Engeland.
Nederland speelt het eerste groepsduel op 9 juli tegen Zweden. De andere tegenstanders in de poule zijn Portugal en Zwitserland.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!