Pitlane: 'In Mexico zijn ze Verstappen nog niet beu'

Sem Caelen en Xavier Maassen in de Pitlane-studio. © Danique Daemen (L1)
Met vier overwinningen uit de laatste vijf races is duidelijk dat Max Verstappen op dit moment domineert in de Formule 1. Montréal is de volgende halte op de route naar de wereldtitel.
Pitlane blikt vooruit op de Grand Prix van Canada, die na twee jaar afwezigheid nu terugkeert in de Formule 1. De vraag is of de Ferrari's daar terugkeren aan het front, óf dat Red Bull de dienst blijft uitmaken.

Mexicaanse positiviteit en Italiaanse depressie

In deze aflevering van Pitlane spreken we met de in Nederland gevestigde Claro-sportjournalist Daniel Reyes over hoe in Mexico wordt gekeken naar de titelstrijd tussen 'hun' Sergio Perez en 'onze' Max Verstappen. Verder is er onder meer aandacht voor de Wall of Champions, de Ferrari-penarie, de Canadese inbreng in de Formule 1 en laat de Max-meter een niet al te beste balans voor Verstappen op het Circuit Gilles Villeneuve zien.

Live

De Grand Prix van Canada begint - door het tijdsverschil - zondagavond om 20:00 uur Nederlandse tijd en is dan live te volgen via het liveblog op 1Limburg. De kwalificatie zaterdagavond start om 22:00 uur.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn in het programma reportages en interviews te zien.