Fortuna Sittard legt gokbedrijf vast als nieuwe hoofdsponsor

Fans van Fortuna Sittard © Orange Pictures
Gokbedrijf BetCity is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofsponsor van Fortuna Sittard.
“We zijn blij dat we eindelijk met dit heugelijke nieuws naar buiten kunnen treden", zegt algemeen directeur Ivo Pfennings.

Andy van der Meijde

BetCity is een online gokplatform waar casinospelletjes kunnen worden gespeeld en gegokt kan worden op sportwedstrijden. De afgelopen maanden was het bedrijf veelvuldig in beeld met de bekende reclamespotjes met daarin onder meer Sjaak Swart en Andy van der Meijde. Die laatste oud-voetballer speelt ook een rol in de bekendmaking van het gokplatform als de nieuwe hoofdsponsor.

Goed gevoel

Pfennings is blij met de nieuwe hoofdsponsor. "Vanaf het moment dat we het traject zijn ingegaan hebben we een ontzettend goed gevoel bij BetCity, iets wat gedurende de eerste maanden van onze samenwerking alleen maar sterker is geworden." Volgens Fortuna krijgt het bedrijf prominente zichtbaarheid in het stadion en volgens Pfennings helpt het Fortuna ook te groeien. "Het geeft ons de gelegenheid om weer de volgende stap te zetten in de verdere professionalisering van de club en draagt bij aan de structurele groei van onze begroting. Het geeft ons tevens de gelegenheid om faciliteiten te verbeteren."