Verberne wil ingeslagen lijn met MVV doortrekken

Maurice Verberne © Orange Pictures
De nieuwe trainer van MVV, Maurice Verberne, wil de lijn die de Maastrichtse ploeg de laatste competitiewedstrijden heeft ingeslagen graag doorzetten.
Onder het bewind van interim-trainer Verberne wist MVV drie keer te winnen en twee wedstrijden gelijk te spelen. Alleen de wedstrijd tegen Jong Utrecht ging verloren.

Geen 50 testspelers

Volgens Verberne is het fijn dat de hij richting de competitiestart met een grote groep kan beginnen. Een groot gedeelte van de spelers dat vorig seizoen voor MVV uitkwam vormt ook de basis voor het komende seizoen. "Vorig jaar hebben we misschien wel 50 testspelers gehad, die hebben we gelukkig nu niet. We kunnen nu meteen beginnen met het inslijpen van spelpatronen", verduidelijkt Verberne.
De nieuwe oefenmeester van MVV kijkt uit naar zijn nieuwe positie als hoofdtrainer. De afgelopen weken heeft hij daar op zijn vakantieadres wel eens aan moeten denken: "Het is wel heel erg snel gegaan. Een dik jaar geleden liep in nog stage bij Helmond Sport en nu begin ik aan mijn eerste klus als hoofdtrainer."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!