Robert Klaasen verruilt Roda JC voor VVV-Venlo

Robert Klaasen (links) en Willem Janssen (rechts). © VVV-Venlo
Middenvelder Robert Klaasen speelt ook de komende twee seizoenen in Limburgse dienst.
De afgelopen drie seizoenen deed hij dat in het tenue van Roda JC, de komende twee seizoenen in het shirt van VVV-Venlo.

108 Roda-duels

De 28-jarige controleur maakt transfervrij de overstap naar Venlo, aangezien zijn verbintenis in Kerkrade deze zomer afliep. Bij Roda speelde hij, verspreid over drie seizoenen, 108 wedstrijden en was hij tevens vice-aanvoerder. Klaassen speelde eerder ook nog bij AZ, KV Kortrijk, Sparta Rotterdam en De Graafschap.

Ambities

"We zijn blij dat we met Robert ervaring en stabiliteit toevoegen aan het elftal", zegt VVV's technisch manager Willem Janssen op de clubwebsite. "Hij is met zijn karakter zowel binnen als buiten het veld een welkome versterking. Robert heeft ondanks interesse van andere clubs gekozen voor de ambities van VVV-Venlo."

Keuken Kampioen Divisie

VVV begint over enkele weken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan zal Klaasen ook voor het eerst namens VVV op het trainingsveld staan. De eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie staat in het weekend van 5 tot 7 augustus op het programma.