Handbalster Noordink stopt, Strauven naar Bocholt

Annika Noordink in actie voor Handbal Venlo © Orange Pictures
Handbalster Annika Noordink stopt na een succesvol seizoen bij Handbal Venlo met handballen. Pieter Strauven verkast van Limburg Lions naar het Belgische Bocholt.
De finalewedstrijd om het Nederlands kampioenschap is het laatste wapenfeit van Noordink. De middenopbouwster heeft besloten haar handballoopbaan te beëindigen.

Maatschappelijke ontwikkeling

De 26-jarige handbalster speelde in het verleden voor V&L, Dalfsen, DOS en het Belgische Sint Truiden. Ze wil zich gaan richten op haar maatschappelijke carrière.

Lianne van Sleeuwen

Met het stoppen van Noordink raakt Handbal Venlo voor het komend seizoen wederom een vaste waarde voor de middenopbouwplaats kwijt. Eerder werd bekend dat Lianne van Sleeuwen de club verlaat. Zij gaat haar geluk beproeven in Zweden bij GF Kroppskultur.

Strauven vindt onderdak bij Bocholt

Strauven zet zijn loopbaan voort bij Achilles Bocholt. Bij Lions was voor de Belgische middenopbouwer geen plaats meer, nadat de 23-jarige handballer eerder dit seizoen had aangegeven dat hij op zoek ging naar een club in de Franse competitie. Uiteindelijk is het Strauven niet gelukt om tot een akkoord te komen met een Franse club. Maar zijn plek bij Lions is inmiddels vergeven aan de Duitser Tobias Weiler.