Müllenberg zelf verbaasd over Limburgse titel op tijdrit

Lisa Müllenberg word als Limburgs kampioen geflankeerd door Evy Kuijpers (zilver) en Pien Limpens (brons) © L1 (Maurice Jessen)
Wielrenster Lisa Müllenberg is zelf nog wel het meest verbaasd over haar behaalde Limburgse titel op het onderdeel tijdrijden.
Ze was zonder enige verwachting van start gegaan op de 25 kilometer lange tijdrit in nationaal park De Maasduinen in Well.

Val tijdens Amstel Gold Race

Müllenberg kwam tijdens de laatste Amstel Gold Race hard ten val en moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Ze is blij dat ze na weken van revalidatie weer pijnloos op de fiets kan zitten.

Secondenspel

Tijdens de Limburgse titelstrijd bleef de Maastrichtse wielrenster Evy Kuijpers vier seconden voor. Pien Limpens van Team Parkhotel Valkenburg kreeg de bronzen medaille omgehangen.

Brian Megens winnaar bij de mannen

Bij de mannen was de titel een prooi voor Brian Megens. De Maastrichtse barista snelde het 25 kilometer lange parcours met een gemiddelde van meer dan 50 kilometer per uur af. Daarmee verwees hij Nils Schinsek en Tom Smeets naar de ereplaatsen.

Medaille bij de profs

Megens die al eerder Nederlands kampioen op de baanachtervolging werd, is in voorbereiding op de Nederlandse titelstrijd. In Emmen wil hij op 22 juni tussen de profs op het podium staan. De titelstrijd in Well was voor hem een geslaagde test.