Linssen en Hendrix grijpen met Feyenoord naast Cup

Afbeelding ter illustratie
Feyenoord is er niet in geslaagd om de Conference League te winnen. In Tirana was AS Roma met 1-0 te sterk.
De Limburgse inbreng bij de Rotterdammers bleef beperkt tot een invalbeurt van aanvaller Bryan Linssen. Middenvelder Jorrit Hendrix bleef de hele wedstrijd op de bank.

Forceren

In het laatste kwartier mocht Linssen proberen om als invaller nog iets te forceren om de achterstand weg te werken. Feyenoord kwam na ruim een half uur op achterstand dankzij een treffer van Nicolo Zaniolo.

Aluminium

Direct de pauze was er veel Rotterdamse druk op het Romeinse doel, maar de paal bracht samen met doelman Rui Patricio redding voor de Italianen. Dichterbij kwam Feyenoord, ook na het inbrengen van Linssen als extra aanvaller, niet. Ondanks een grote kans in blessuretijd.

Verliezend finalist

Uiteindelijk bleef het 1-0 en moest Feyenoord genoegen nemen met een plek als verliezend finalist in de finale van de Conference League.

Toekomst

Of de toekomst van Bryan Linssen ook komend seizoen in De Kuip ligt, is nog onduidelijk. De speler uit Neeritter staat nadrukkelijk in de belangstelling en lonkt naar een avontuur in Japan. Jorrit Hendrix, geboren in Panningen, wordt door Feyenoord gehuurd van Spartak Moskou en die overeenkomst loopt nog tot de zomer van 2023.