Moeder Bryan Linssen steekt kaarsje aan voor zoon

Gonnie Linssen, moeder Bryan © Kim Langeslag/L1
Gonnie Linssen, de moeder van Feyenoord-aanvaller Bryan, is al de hele dag op van de zenuwen. Ze heeft in de huiskamer in Neeritter alle kaarsjes aangestoken. "Dat brengt geluk. Ik hoop dat Bryan de winnende goal maakt."
Linssen treedt met Feyenoord woensdagavond aan tegen AS Roma in de finale van de Conference League.

Ontspannen

Gonnie Linssen is wel wat gewend met drie zonen die alle drie voetballen: clubwissels, blessures en meeleven met belangrijke wedstrijden. Maar de finale van woensdag in Albanië spant de kroon. "Dit is de belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière. Ik ben al de hele dag zenuwachtig. Hij belde me vanmorgen en maakte een ontspannen indruk. Hij maakt altijd grapjes, nu ook."

Scoren

Patrick Linssen, de oudere broer van Bryan, is mee naar Tirana waar de finale wordt gespeeld. Maar Gonnie kijkt liever thuis op de bank. "Dan praat er niemand doorheen en heb ik de rust om goed te kijken. Ik verwacht dat Cyriel Dessers er eentje maakt en ik hoop dat Bryan dan de winnende maakt." Gonnie hoeft niet helemaal alleen naar de wedstrijd te kijken. Kleinzoon Finn, de zoon van Patrick, blijft logeren bij zijn oma.