Geen Champions League finale voor Luc Steins

Luc Steins schiet namens PSG op het doel van de tegenstander. © Orange Pictures
Handballer Luc Steins is er met zijn ploeg Paris Saint Germain niet in geslaagd om de Final4 van de Champions League te halen.
De Parijse ploeg van de uit Voerendaal afkomstige international verloor de uitwedstrijd tegen THW Kiel met een miniem verschil van één treffer. Het werd in Kiel 33-32.

Spannende strijd

De wedstrijd tussen beide Europese topploegen was zeer spannend. Kiel en PSG deden nauwelijks voor elkaar onder. Bij rust leidde de ploeg van Steins nog met 17-19.

Schot Steins gestopt

In de slotfase moest PSG echter een verschil van één treffer tegen de degelijk verdedigende Duitsers goed maken. Met nog drie seconden op de klok moest Steins in een alles of niets schotpoging proberen de stand gelijk te trekken en een verlenging af te dwingen. Zijn schot, dwars door de verdediging van THW Kiel, werd door de doelman Niklas Landin voor de lijn gestopt.

Final4 in Keulen

In de thuiswedstrijd in Parijs hadden PSG en Kiel met 30-30 gelijk gespeeld. Op 18 en 19 juni strijden Kiel, Barcelona, Veszprém en Kielce in Keulen tijdens de Final4 voor de eindwinst in Champions League.