Pitlane: Gooien Ferrari-updates roet in eten van Verstappen?

Pitlane. © Danique Daemen (L1)
Max Verstappen kruipt al wekenlang steeds dichter naar WK-leider Charles Leclerc toe. Op het circuit waar hij ooit zijn eerste race in de F1 won, heeft de Limburger dit weekend een nieuwe zege keihard nodig.
Pitlane blikt vooruit op de GP van Spanje. Naast Xavier Maassen laat ook coureur Milou Mets, die dit weekend op het Circuit de Catalunya vertoeft, haar licht schijnen op het titelgevecht.

Vijf keer Hamilton

Verstappen won, na zijn glorieus Red Bull-debuut in Barcelona in 2016, nooit meer in Spanje. Lewis Hamilton won sindsdien alle Spaanse GP's, maar de Brit legt het dit seizoen in een matige Mercedes af tegen de concurrentie én teamgenoot George Russell.

Debuut De Vries

Hoe pijnlijk is dit seizoen voor de zevenvoudig wereldkampioen? Wat moet er gebeuren om zondag een spannende race voorgeschoteld te krijgen? En hoe waardevol is het aanstaand debuut van landgenoot Nyck de Vries in de eerste vrije training op vrijdag? Die vragen worden beantwoord in deze uitzending van Pitlane.

Live

De GP van Spanje begint zondag om 15:00 uur. De race is dan live te volgen via L1 Radio en het liveblog op 1Limburg.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn er in het programma reportages en interviews te zien.