Teleurstelling bij Roda JC: 'Weinig woorden voor'

Patrick Pflücke baalt © Orange Pictures
De teleurstelling bij Roda JC is groot na de uitschakeling in de play-offs. Door een 0-2 thuisnederlaag tegen Excelsior speelt de Kerkraadse ploeg ook volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.
"De jongens hebben er alles aan gedaan", keek trainer Jurgen Streppel terug op de slijtageslag in het Parkstad Limburg Stadion.

Kleedkamer

Streppel typeerde het duel als een "Keuken Kampioen Divisiewedstrijd". "We hebben niet gescoord, terwijl we de kansen wel hebben gehad", gaf de trainer als reden voor de uitschakeling. Volgens Streppel hebben een aantal spelers na de wedstrijd het woord genomen in de kleedkamer. "Dat vond ik wel mooi. Daar kan ik van genieten."

Publiek

Spits Dylan Vente baalde zichtbaar na afloop. "Ik heb er weinig woorden voor. Ik ben zwaar teleurgesteld." De speler keek ook al terug op het afgelopen seizoen. "We hebben als team laten zien dat we goed kunnen voetballen. Misschien is het een basis voor volgend seizoen", aldus de spits.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!