Le Parisien: 'Martens van Barca naar PSG'

Lieke Martens volgens Franse krant in belangstelling van PSG © Orange Pictures
Lieke Martens zou haar loopbaan voortzetten bij de Franse topclub Paris Saint-Germain. Dat meldt de lokale krant Le Parisien.
Volgens het dagblad heeft de 29-jarige Martens ook al overeenstemming bereikt met de club uit de Franse hoofdstad om komende zomer de overstap vanuit Barcelona te maken.

Topteam

Het zou een opvallende transfer zijn, omdat Martens bij FC Barcelona in de absolute top van het internationale vrouwenvoetbal speelt. Paris Saint-Germain zit daar net onder, maar hoopt die stap wel te gaan maken en zou dus Martens op het oog hebben om mee te bouwen aan de ontwikkeling van een topteam in Parijs.

Champions League

PSG maakt in Frankrijk nog kans op de 'dubbel'. Lieke Martens, die dit seizoen veel last heeft van blessures, hoopt volgende week met haar club FC Barcelona voor de tweede keer op rij de Champions League te winnen. Tegenstander in Turijn is die andere grote club uit Frankrijk, Olympique Lyon.

EK Voetbal

Komende zomer wil Martens ook graag schitteren op het EK Voetbal in Engeland. De Oranje-Leeuwinnen spelen dan in de groepsfase tegen Zweden, Portugal en Zwitserland.