Max Verstappen met speciale helm in Miami

De speciale helm van Max Verstappen © Twitter Red Bull Racing
Het Formule 1-circus strijkt komend weekeinde voor het eerst in Miami neer. Voor wereldkampioen Max Verstappen is dit aanleiding om met een speciale helm aan de start te verschijnen.
De Limburgse coureur is inmiddels in Miami gearriveerd. Via zijn sociale mediakanalen laat Verstappen weten er zeer naar uit te kijken om te racen in de Amerikaanse stad, waar hij al verschillende malen op vakantie was.

Miami Vice

Zijn nieuwe helm is daarom ook echt gebaseerd op Miami, met speciale aandacht voor de televisieserie Miami Vice. "Het is één van mijn favoriete helmdesigns tot nu toe en ik kan niet wachten om hem op de baan te laten zien", zegt Verstappen.

Grote overmacht

Verstappen begint in goede vorm aan het vijfde Grand Prix-weekeinde van het seizoen. De wereldkampioen won de vorige race in Imola met grote overmacht. Door die zege staat hij tweede in de kampioenschapsstand. Charles Leclerc is vooralsnog de leider. De Monegask, uitkomend voor Ferrari, heeft 27 punten meer dan Verstappen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!