Roda JC'er Benjamin Bouchouari gekozen tot Beste Talent

Benjamin Bouchouari uitgeroepen tot Beste Talent in vierde periode Keuken Kampioen Divisie © Orange Pictures
Benjamin Bouchouari is uitgeroepen tot Beste Talent van de Keuken Kampioen Divisie in de vierde periode.
De 20-jarige middenvelder van Roda JC verdient daarmee voor de tweede maal het Bronzen Kampioensschild in de categorie jonge talenten.

Stemmen

In maart vorig jaar werd hij ook al uitgeroepen tot meest talentvolle speler van de eerste divisie. Een verkiezing die tot stand komt op basis van stemmen uit de voetballerij. In de ogen van de trainers én aanvoerders uit de Keuken Kampioen Divisie maakte Bouchouari de meeste indruk en kreeg de meeste stemmen.
Benjamin Bouchouari Beste Talent KKD © Keuken Kampioen Divisie

Cijfers

Benjamin Bouchouari, speelde gedurende dit seizoen in totaal 34 wedstrijden voor Roda JC en maakte tot nu toe twee doelpunten. De Belgische Marokkaan treedt daarmee in de voetsporen van onder anderen Johan Bakayoko (Jong PSV) en Max de Waal (Jong Ajax) die eerder dit seizoen dezelfde eretitel wonnen.

Ploeggenoten

Roda JC'ers Patrick Pflücke en Dylan Vente waren ook genomineerd, beiden in de categorie Beste Speler, maar zij moesten voorrang geven aan Rui Mendes van FC Emmen. Deze verkiezing kwam tot stand op basis van stemmen van aanvoerders, trainers én fans van clubs uit de Keuken Kampioen Divisie.