Handbalster Evi Jaspers naar Deense Holstebro

Evi Jaspers met neusbescherming in actie voor V&L © Publiciteitvisie
Handbalster Evi Jaspers uit Sittard verkast op het einde van het seizoen naar de Deense ploeg Holstebro.
De twintigjarige Jaspers was het afgelopen seizoen één van de smaaktmaaksters in het team van Vlug en Lenig.

Buitenlands avontuur

Als spelverdeelster zette zij de lijnen uit bij de Geleense eredivisieploeg. Jaspers heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag de stap naar een buitenlandse ploeg wilde maken. Om als handbalster te kunnen slagen heeft ze haar studie even op een lager pitje gezet. Jaspers doorliep bij V&L de gehele jeugdopleiding. Op 16-jarige leeftijd maakte ze haar debuut in de hoofdmacht.

Trots

Ondank het verlies van een belangrijke speelster is voorzitter Hanny Ras blij dat Jaspers een nieuwe ontwikkeling in haar handbalcarrière kan maken: "We zijn er trots op dat zij mede door de de opleiding die ze bij onze club heeft genoten een volgende stap kan maken."

Holstebro versterkt

Holstebro is op dit moment bezig de ploeg voor komend seizoen te versterken. Onlangs werd de Duitse Kim Hinkelman vast gelegd. Naast Jaspers komt ook de Nederlandse keepster Jesse Van der Polder de ploeg voor komend seizoen versterken.
Op 7 mei speelt Evi Jaspers de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en zal ze afscheid nemen van het Geleense publiek.