L'Équipe: 'Steins blijft tot en met 2024 in Parijs'

Luc Steins © Orange Pictures
Handballer Luc Steins blijft de komende jaren spelen voor zijn huidige ploeg Paris Saint-Germain.
Dat weet de doorgaans goed geïnformeerde Franse sportkrant L’Équipe te melden naar aanleiding van de geruchten dat de Limburger naar de Poolse topclub Vive Kielce zou gaan.

Nederlandse voorzitter

Het gerucht gaat al enkele dagen rond, nadat de voorzitter van de Poolse club op twitter had aangekondigd dat er een nieuwe 'spraakmakende' transfer aan zit te komen. Handball Planet koppelde dat bericht van de Nederlandse voorzitter Bertus Servaas aan de komst van landgenoot Steins.

Play-off

Steins zelf wil niet reageren op geruchten. De uit Voerendaal afkomstige handballer wil zich rustig voorbereiden op de belangrijke play-off wedstrijd tegen Portugal. Bij winst over twee duels plaatst Nederland zich -voor het eerst sinds 1961- voor een wereldkampioenschap.

Tot en met 2024 in Parijs

Volgens L’Équipe blijft Steins tot het einde van zijn contract bij Paris Saint-Germain. De verbintenis loopt nog tot en met 2024. Volgens het management heeft Steins op dit moment geen enkele reden om van club te wisselen. De Polen shopten eerder al bij de Franse kampioen. Deze zomer ging Dylan Nahi naar Vive Kielce en na dit seizoen volgen ook Nedim Remili en Benoît Kounkou.

Nederland-Portugal