MVV wijst hoofdtrainer Klaas Wels de deur

MVV-trainer Klaas Wels © Orange Pictures
MVV-trainer Klaas Wels is ontslagen door de Maastrichtse club. Het gebrek aan resultaten is reden om de samenwerking te beïndigen, meldt de club dinsdagavond.
In een verklaring schrijft de club "Helaas bleven de sportieve prestaties en teamontwikkeling achter bij de verwachtingen en heeft Wels zijn bij Top Oss behaalde resultaten in Maastricht niet kunnen continueren." MVV haalde de hoofdtrainer begin dit seizoen uit Oss, waar hij vier jaar hoofdrainer was bij Top Oss.

Verberne

Assistent-trainer Maurice Verberne neemt de rest van het seizoen de taak van Klaas Wels over. Hij wordt daarbij geholpen door assistenten Robbie Servais en Tom Muyters. Voor Verberne een bekend scenario: bij Roda JC nam hij ook de trainersstaf over na het ontslag van Jean-Paul de Jong.

Dank

In de bekendmaking van het ontslag bedankt technisch manager Van Geneugden Wels voor zijn inzet. "We hebben hem hoog zitten als trainer, maar zeker ook als mens, en hebben veel waardering voor de inzet en gedrevenheid die hij dagelijks aan de dag legt. Wij wensen hem dan ook veel succes in de toekomst."