MVV geïnspireerd door overwinning bij De Graafschap

Mart Remans viert zijn doelpunt (1-2) bij De Graafschap © PubliciteitVisie (Frank Kerbusch)
Bij MVV Maastricht smult iedereen nog even na van de overwinning tegen De Graafschap. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen Almere City FC op het programma. "We hebben een puike teamprestatie geleverd tegen De Graafschap en dat willen we een vervolg geven", aldus trainer Klaas Wels.
Na vier verliespartijen won MVV Maastricht vorige week vrijdag weer eens. In Doetinchem werd het 1-3, met als hoogtepunt het doelpunt van Mart Remans die vanaf de middellijn het doel trof.
Op de vraag of Remans het misschien nóg een keer kan, antwoordt hij met een knipoog. "Wie weet, misschien wel in de toekomst. Ik waarschuw de keepers alvast." De aanvaller uit Eygelshoven wil komende zondag het thuispubliek trakteren op een overwinning. "Het is al veel te lang geleden."

Halt

Trainer Klaas Wels heeft genoten van het doelpunt van Remans maar is allang bezig met de voorbereiding op de wedstrijd tegen Almere City FC. De ploeg uit Flevoland is nog steeds in de race voor een periodetitel. "Dat is fijn, ze zullen volle bak gaan en zitten in een goede flow. De laatste drie wedstrijden hebben ze gewonnen. Het is aan ons om daar een halt toe te roepen."

Ambities

Ook al staat MVV in de onderste regionen van de Keuken Kampioen, Wels heeft nog voldoende ambities. "We willen stijgen op de ranglijst, zo ver als mogelijk is. We hebben complimenten gekregen over ons spel, we hebben dit seizoen verloren met één doelpunt verschil én we zijn ook een aantal keer door de ondergrens gezakt. We willen het liefst de komende zeven wedstrijden winnen."
De wedstrijd is zondag live te volgen via L1 Radio vanaf 14:30 uur.